• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Горбулін закликає політичні сили висловити свою думку про План Президента
    Опубликовано: 2006-01-27 14:49:00

    Горбулін закликає політичні сили висловити свою думку про План Президента щодо стабілізації суспільно-політичної ситуації. Політичні сили України мають висловити свою точку зору про План Президента щодо стабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, перекй Радник Президента України Володимир Горбулін. Про це він заявив журналістам на брифінгу у Секретаріаті Президента. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Радник Президента вважає, що оцінки різних політичних сил Плану могли б сприяти формуванню адекватної громадської думки стосовно ініціативи Глави держави «перед таким важливим іспитом, яким будуть вибори у березні».

    «Президент висту із ініціативою, яку дуже важко контраргументувати», – сказав В. Горбулін, додавши, що схвальну оцінку Плану вже дав зокрема, Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.