29 вересня Єхануров відвідає Дніпропетровськ

28 сен, 15:36

Прем’єр-міністр Юрій Єхануров у четвер 29 вересня відвідає з робочим візитом Дніпропетровськ для зустрічі з активом області. Про це сказав прес-секретар прем’єр-міністра Валентин Мондрієвський.
 
За словами Мондрієвського, на зустрічі з активом області Єхануров розповість про найближчі плани і основні завдання нового уряду. Після завершення зустрічі з активом о 12:30 планується прес-конференція Єханурова. Під час поїздки Єхануров також планує подивитися реконструйовану набережну імені Леніна.
 
У четвер Увечері Єхануров повернеться до Києва.
 
Наємо, 22 вересня відразу ж після затвердження Верховною Радою Єханурова на посаду прем’єра він сказав журналістам, що має наміри наступного тижня (26-30 вересня) відвідати Дніпропетровськ, де оповістити принципи роботи свої і нового Кабінету Міністрів.
 
Єхануров сказав, що його заява в Дніпропетровську буде потужним сигналом для великого, середнього і малого бізнесу і іноземних партнерів, які з нами співробітничають.
8 вересня Президент Віктор Ющенко, звільнивши Кабмін Юлії Тимошенко, призначив голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Єханурова виконувачем обов’язків прем’єра.
 
У квітні Ющенко призначив депутата Верховної Ради Єханурова від фракції «Наша Україна» головою Дніпропетровської облдержадміністрації.
 
За матеріалами «Українських Новин».
 
proUA

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/91053.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM