Янукович здійснює передвиборчу поїздку до Харкова

20 дек, 12:17

«Чому саме обраний Харків для стартової передвиборчої поїздки? – перепитав Віктор Федорович журналістів, які зустрічали його в аеропорту. – Харків – це один з найбільших індустріальних, освітянських та наукових центрів, перша столиця України. І думка, настрій жителів цього Слобожанського краю для нас дуже важлива.»

У поїздці лідера Партії регіонів супроводжують керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов, народні депутати України, и парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України» Тарас Чорновіл, Дмитро Святаш, Михайло Добкін, Василь Потапов та Василь Салигін.

У ці хвилини у Харківському академічному театрі опери та балету відбувається зустріч Віктора Януковича з партійним активом обласної організації. Не всіх бажаючих зміг вмістити найбільший театр міста. Понад дві тисячі прихильників зустріли делегацію Партії регіонів на майдані, скандуючи «Я-ну-ко-вич!» Лідер Партії регіонів спочатку висту на мітингу перед багаточисельними прихильниками та симпатиками Партії. Віктор Янукович заявив, що Партія регіонів іде на парламентські вибори з однією метою – в березні взяти владу в свої руки. «Ми не можемо більше дозволити, щоб ця влада продовжувала знищувати наше з вами майбутнє» - зазначив Віктор Федорович.

У другій ині дня планується зустріч Віктора Януковича та народних депутатів з викладачами та студентами Харківського зооветеринарного інституту, робітниками одного з найбільших у області підприємств – заводу «ФЕД» та відвідини дитячого будинку сімейного типу.

За традицією, ввечері, виступаючи на обласному телеканалі, Віктор Янукович відповість на запитання харківян та жителів області.

Інформаційний сервер партії регіонів


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/87812.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM