Протягом 2005 року на Тернопільській фабриці меблів «Нова» створено 150 нових робочих місць, до кінця цього року передбачається створити ще 110

02 дек, 17:29

Протягом 2005 року на Тернопільському приватному підприємстві Фабрика меблів «Нова» створено 150 нових робочих місць, а до кінця цього року передбачається створити ще 110, – повідомив 1 ня під час відвідин підприємства головою Тернопільської ОДА Іваном Стойком директор Фабрики меблів «Нова» Михайло Грод.
Керівник області познайомився з технологією виробництва на «Новій», побував у виробничому цеху, їдальні, побутових приміщеннях.
«Робота колективу фабрики меблів «Нова» є прикладом для наслідування. Якби інші підприємства області працювали подібним чином, Тернопільщина мала б значно більші економічні успіхи," – зазначив Іван Стойко.
Довідка ЗІКу.
Тернопільське приватне підприємство Фабрика меблів «Нова» працює на меблевому ринку України з 1999 року. З часу свого створення підприємство збільшило обсяг продукції у тисячу разів, у 40 разів зросли виробничі площі, в 44 рази збільшилася кількість робітників і нині їх тут працює понад 400. Продукція фабрики має попит не лише у Тернопільській області, а й в Україні та за кордоном.
Інф. zik
 

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/39765.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM