Безкоштовні заходи для сприяння розвитку малого бізнесу!

25 ноя, 10:55

В межах виконання Національної програми розвитку малого підприємництва в Україні на 2005 р. Українська асоціація якості за сприяння Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва проводить низку заходів з управління якістю:
Цільова аудиторія: керівники та фахівці малих підприємств, представники органів місцевого самоврядування, обласних та міських державних адміністрацій, центрального апарату та територіальних представництв Держпідприємництва.
В рамках навчальної програми ми пропонуємо своїм слухачам:
· знайомство з міжнародними стандартами ISO серії 9000:2000;
· вивчення вимог стандарту ISO 9001:2001;
· рекомендації щодо розробки, оформлення документації та впровадження на підприємстві системи управління якістю;
· внутрішній аудит системи управління якістю.
Навчання проводиться у формі лекцій і практичних занять з метою закріплення знань та одержання практичних навичок. Інтерактивна взаємодія учасників навчального семінару дасть можливість слухачам отримувати відповіді на запитання, які виникають в ході занять та практичної діяльності.
Викладачі курсу – доценти провідних навчальних закладів, діючі консультанти Української асоціації якості, сертифіковані аудитори EOQ, експерти EFQM європейської нагороди з якості з багаторічним досвідом в галузі якості
Слухачі навчального модулю отримують конспект лекцій, стандарт ДСТУ ISO 9001:2001 як навчальні посібники для особистого користування та свідоцтво про проходження навчання.
Участь у заходах безкоштовна. Реєстрація кандидатів на участь у навчальному семінару проводиться на підставі отриманих заявок (див. на звороті листа)
Детальну інформацію щодо участі у навчального семінару можна отримати у Центрі підготовки персоналу “ПРИРОСТ-Академія” за тел./ф. (044) 451-88-18 (координатор проекту Лубніна Тетяна Володимирівна) та на сайті: wwwq


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/38356.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM