Рівнеазот відновив свою роботу після вимушеної зупинки та вийшов на повну потужність

15 окт, 12:04

Підприємство "Рівнеазот", яке є частиною Group DF, відновило свою роботу після вимушеної зупинки та вийшло на повну потужність виробництва мінеральних добрив. Цей крок має забезпечити зростаючий попит з боку українських аграріїв у розпал сезону польових робіт.

Наразі підприємство відновило роботу кількох ключових виробничих підрозділів, зокрема цех аміаку (А-2), цех неконцентрованої азотної кислоти та цех виробництва аміачної селітри. Виробничі потужності лінії аміаку складають 650 тонн на добу, а неконцентрованої азотної кислоти — 1000 тонн на добу. Завдяки цим показникам підприємство здатне випускати до 40 тисяч тонн аміачної селітри щомісяця.

Як повідомив голова правління заводу Михайло Заблуда, завод був вимушено зупинений місяць тому через пошкодження енергетичної інфраструктури області внаслідок обстрілів. Протягом цієї зупинки підприємство провело необхідне технічне обслуговування, а також модернізацію деяких виробничих систем, зокрема систем енергозабезпечення.

Ці оновлення мають на меті підвищити надійність роботи заводу та знизити виробничі ризики під час пікового сезону, що є критично важливим для стабільного забезпечення українських аграріїв добривами. Відновлена робота базових цехів сприятиме задоволенню попиту на внутрішньому ринку України.

Раніше, під час зупинки, фахівці підприємства провели роботи з покращення енергоефективності, що дозволить мінімізувати ризики подальших перебоїв у роботі та забезпечити надійне постачання продукції. Завдяки цим заходам "Рівнеазот" готовий працювати на повну потужність, підтримуючи національний аграрний сектор.

Таким чином, підприємство не лише відновило стабільне виробництво, але й створило умови для ефективнішого функціонування в умовах високого попиту. Це є важливим кроком у зміцненні внутрішньої продовольчої безпеки України.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/340840.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM