Порти Великої Одеси: Зростання вивантаження зерна до 1025 вагонів на добу

02 окт, 17:09

У портах Великої Одеси спостерігається значне зростання вивантаження зерна, яке досягло середньодобового показника у 1025 вагонів. Цю інформацію повідомив Валерій Ткачов, заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця». Показник вивантаження за тиждень зріс на 41 вагон, що свідчить про активізацію роботи портів.

Зростання обсягу зернових вантажів відзначається також у контексті збільшення кількості вагонів, які прямують до портів. За даними, які надійшли на минулому тижні, їхня кількість становила 4629 одиниць, а наразі досягла 5402 вагонів. Це означає, що за тиждень кількість вагонів зросла на 773 одиниці, що є позитивним сигналом для аграрної сфери.

Середньодобове навантаження вагонів на залізничній мережі у напрямку портів Великої Одеси також демонструє позитивну динаміку. В даний час показник сягає 1100 одиниць, що на 40 вагонів більше, ніж на минулому тижні. Цей зріст підкреслює активність перевезень та важливість портової інфраструктури для агропромислового комплексу.

Проте в порту Ізмаїл спостерігається деяке зменшення накопичення вагонів із зерном. Зараз їхня кількість становить 596 одиниць, що на 90 вагонів менше, ніж тиждень тому. Середньодобове вивантаження зерна у цьому порту також зросло і тепер досягає 79 вагонів на добу, що на 7 вагонів більше в порівнянні з попереднім тижнем.

Зростання показників вивантаження та навантаження зернових вантажів у портах Великої Одеси, а також у порту Ізмаїл, свідчить про позитивні тренди в аграрному секторі України. Ці дані свідчать про активізацію роботи транспорту та портової інфраструктури, що є важливим фактором для розвитку економіки країни.

Таким чином, порти Великої Одеси відіграють ключову роль у забезпеченні перевезень аграрної продукції, що, безумовно, вплине на зростання економічних показників регіону та країни в цілому.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/340755.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM