Цінові зміни на апельсини та банани

26 июн, 18:02

На початку літа українці мають змогу оцінити оновлені ціни на апельсини та банани, які зазнали певних коливань наприкінці червня. Ця інформація надійшла від порталу Хвиля.

Апельсини та банани залишаються популярними серед споживачів, які використовують їх для приготування свіжих напоїв, фрешів та смузі. Крім того, вони є популярними як самостійний джерело вітамінів і мінералів. Проте ціни на них трохи зросли.

Наприклад, станом на 24 червня середня ціна на апельсини складає 63,85 грн за кілограм. У порівнянні з минулим місяцем, коли вони коштували 63,85 грн/кг, це невеликий зріст. Апельсини з Єгипту доступні за 59,90 грн/кг, тоді як за преміум-сорт вже доведеться віддати 74,90 грн/кг.

Середня вартість бананів наразі становить приблизно 60,17 грн/кг, що трохи нижче, ніж у травні, коли ціна складала 67,88 грн/кг. Проте ціни можуть відрізнятись в залежності від мережі супермаркетів. Наприклад, в мережі Новус банани продаються за 54,99 грн/кг, а в МегаМаркеті ціна становить 65,90 грн/кг.

Варто зазначити, що цінові коливання на ринку фруктів є нормальним явищем, пов'язаним з сезонністю та змінами у погодних умовах. Вплив таких факторів, як урожайність та транспортні витрати, також впливає на кінцеві ціни для споживачів.

Загалом, не зважаючи на невеликі зміни в цінах, апельсини та банани продовжують залишатися доступними та популярними серед українців як важливий елемент раціону здорового харчування.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/340038.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM