
10 апр, 16:03
.jpeg)
У Волинській області поліський лісовий офіс цього сезону планує переробити 100 тонн березового соку, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на повідомлення організації.
Зазначається, що в асортименті виробництва буде сік березовий з цукром, сік березовий з лимоном, сік березовий «Бадьорість», березово-яблучний, березовий на м’яті, березово-журавлинний, березово-чорничний, сік березовий із шипшиною та інші.
«Серед асортименту є й органічний сік, який виготовляється за особливою рецептурою без додавання лимонної кислоти та цукру», – йдеться у повідомленні.
У Поліському лісовому офісі зазначили, що ставлять особливо жорсткі вимоги не лише до збору сировини, а й до виробництва готової продукції. Так, при виробництві органічного соку усі миючі та дезінфікуючі засоби також використовуються виключно органічного походження.
Інф. proagro.com.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/335994.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM