
На українському ринку з’явився новий вид сиру
31 янв, 14:06
.jpeg)
Виробник рослинної їжі GG plant-based food products випустив на ринок новий сир — тофета. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook, пише agronews.ua.
«Ми поєднали фету та тофу, щоб створити тофету. Це унікальний та неймовірно смачний сир!» — зазначають виробники.
Сир у олії має три різні смаки:
з прянощами в поєднанні з паприкою, часником, кардамоном та імбиром — гострий післясмак тофети по-азійськи;
в олії з ароматом духмяних спецій, часника, цибулі та зелені — це поєднання смаків тофети по-іспанськи;
в олії з ароматом паприки, часнику, петрушки, сметани та грибів — нагадує вершкову італійську пасту в тофеті по-італійськи.
Інф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/335152.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM