Ціни на кукурудзу в напрямку Європи знижуються

04 дек, 12:04

Ціни на кукурудзу в напрямку Європи знижуються

Ціни на кукурудзу продовжили знижуватись в напрямку Європи. Ціна фуражної пшениці виходить на свою обгрунтовану премію в 20-30дол/тонна відносно кукурудзи, а прайси на соняшник тримаються діапазону попереднього тижня. Про це повідомляють аналітики Spike Brokers.

Ціни на кукурудзу продовжили знижуватись в напрямку Європи. Імпорт кукурудзи в Європі цього року зріс вдвічі відносно минулого року, наголошують аналітики. Заповненість складських приміщень покупців не дає їм впевненості в продовженні агресивних закупівель.

Останні індикації покупців:

Ціна фуражної пшениці виходить на обгрунтовану премію в 20-30дол/тонна відносно ціни кукурудзи. Вже з січня Аргентина буде активніше пропонувати свою пшеницю міжнародному ринку.

Останні індикації покупців:

Ціни на соняшник тримаються діапазону попереднього тижня. Олійна група, за оцінками Spike Brokers, має хороші перспективи на фоні додаткового попиту зі сторони енергетичного сектору в наступному році.

Останні індикації покупців:

Насичення ринку Європи ріпаком з України та країн східної Європи, вказують аналітики, не дає жодних шансів на укріплення цін в моменті.

Останні індикації покупців:

Соєвий ринок країн Угорщини, Румунії перенасичений пропозиціями з України вже «засипався». Гравці активно продають з нами сою на ринках Італії.

Останні індикації покупців:

https://ukragroconsult.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334537.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM