
02 ноя, 17:02
.jpeg)
На заводі із заморожування овочів, фруктів та ягід Tevitta діють затверджені специфікації на готовий продукт. Вимоги до якості гарбуза-сировини досить прості: без гнилі, без ознак хвороб чи то ураження сільськогосподарськими шкідниками. Чим ближчим гарбуз буде до цих вимог, тим дорожче від буде коштувати. Про це розповіла заступник директора з виробництва бренду Tevitta Валентина Гуліна, пише agronews.ua.
«Гарбуз вирощується в Черкаській області фермерським господарством, що входить до складу групи компаній LNZ. У господарстві вже знають, які норми мають бути дотримані щодо вирощеної продукції, адже здають гарбуз на заморожування вже не перший сезон», — каже Валентина Гуліна.
Додає, що є змога виготовляти готовий продукт за наданими специфікаціями від клієнтів, тому кожен із фермерів, який самостійно вирощує продукт, може його реалізувати замороженим, а завод підлаштується під роботу аграрія.
Заморожувати можна всі різновиди гарбуза, тому у вирощуванні можна зустріти будь-який із сортів.
Інф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334177.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM