Названо сорт ковбаси, який найбільше шкодить здоров’ю

15 сен, 12:01

Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Дар’я Русакова попередила, що будь-які ковбасні вироби завдають шкоди організму, пише agronews.ua.

Проте найнебезпечнішою лікарка назвала копчену ковбасу. «При копченні, такій особливій термічній обробці, ковбаса набуває ще й канцерогенних ефектів, що може спричинити онкологічні захворювання», — попередила фахівець.

Так, дієтолог порекомендувала їсти ковбасу дуже невеликим порціями, не частіше ніж один раз на тиждень.

Інф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/333603.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM