Стало відомо, за яких умов виробники черешні реалізовують ягоди

05 июл, 16:04

«Уманська фруктова компанія» планує реалізовувати ягоду покупцям, які готові платити за товар одразу або з мінімальним відтермінуванням. Працюватимуть із надійними покупцями, продовжуватимуть минулорічну співпрацю з мережами та дрібними оптовиками. Про це AgroPortal.ua розповіла керівник проєкту «Уманська фруктова компанія» Оксана Гордій, пише agronews.ua.

«Дехто говорить, що за відсутності черешні з Мелітополя та Херсона ціни значно піднімуться, але такого не буде. На підвищення вартості впливає насамперед ціна на добрива та ЗЗР. Ми ж розуміємо, що вже зараз треба думати про наступний сезон. Зазвичай попит зумовлює пропозицію. Ціна буде середньою між тим, що ми маємо отримати, щоб далі працювати, і тим, що люди можуть заплатити», — зазначає Оксана Гордій.

За її словами, ризик недоотримати кошти з якихось певних причин все-таки залишається, а ще ж компанії потрібно робити закупівлі добрив, ЗЗР. До війни нічого не закупляли через відсутність власного складу для зберігання.

Війна суттєво вплинула на подальші плани агропідприємства. Цієї весни вони планували закупити та встановити сортувальну лінію, уже домовились про неї, але на початку березня змушені були розірвати контракт, адже ще не було розуміння, як будуть працювати далі, й чи будуть взагалі.

Та попри всі складнощі, в сезон вони зайшли вчасно, у черешневому саду робота кипить.

«Гадаю, ця зима буде дуже важкою, і це, мабуть, розуміють усі. Швидше за все, всі бажання та потреби доведеться відкласти і наступного року. Чекаємо перемоги, і тоді вже будемо планувати і мріяти більш глобально. Зараз для нас головне — закінчити сезон та підготуватись до зими», — підсумувала Оксана Гордій.

Інф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/332653.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM