Стан посівів в «Агротрейд» дає надію на гарний урожай

01 июл, 16:37

Стан посівів в «Агротрейд» дає надію на гарний урожай

Посівна в групі «Агротрейд» відбулась із запізненням, утім, рослини наздоганяють фази росту, й їхній розвиток на сьогодні майже відповідає тому, яким би він був за стандартних умов. Загалом, стан посівів дає надію на гарний урожай.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

І хоч посівна в групі «Агротрейд» закінчилась, роботи в аграріїв менше не стало. Тепер важливо доглядати за посівами: вчасно внести засоби захисту, гербіциди, побороти бур’яни та хвороби.

«Зараз найвідповідальніший етап. Якщо ми зробимо все правильно, матимемо гарний врожай. Якщо упустимо, то вплинути на ситуацію буде важко. Тому кожного для працюємо дуже інтенсивно, весь час коригуючи плани. Така робота хоча й складна, але ефективна», – розповідає директор агропромислового департаменту групи «Агротрейд» Олександр Овсяник.

Наразі аграрії вносять засоби захисту на посівах пшениці, страхові гербіциди – для кукурудзи та сої, на посівах ріпаку виконується фунгіцидна обробка, а на полях із соняшником проводиться підчистка посівів.

Нагадаємо, група «Агротрейд» очистила від снарядів 9,5 тис. га своїх угідь, а раніше передала на потреби армії 20 транспортних засобів.

https://ukragroconsult.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/332461.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM