Окупанти вночі обстріляли «Сумихімпром»

06 апр, 12:34

Окупанти вночі обстріляли «Сумихімпром»

Як повідомили в ДСНС, 21 березня о 03:55 у м. Суми стався обстріл території ПАТ «Сумихімпром», внаслідок обстрілу був пошкоджений резервуар з аміаком ємністю у 50 тон.

Як повідомили в пресслужбі ПАТ «Сумихімпром», в результаті обстрілу заводу був пошкоджений трубопровід аміаку в цеху складних мінеральних добрив.

В результаті розгерметизації трубопроводу спрацювали аварійні системи захисту, при цьому відбувся незначний витік аміаку.

Наразі наслідки надзвичайної ситуації повність ліквідовані власними силами та силами ДСНС – трубопровід загерметизований, накладено спеціальний бандаж.

Підрозділи ДСНС завершили роботи по осадженню аміачної хмари. Жодної загрози населенню та навколишньому середовищу немає. Персонал підприємства та співробітник ДСНС проявили мужність та злагоженність під час ліквідації наслідків аварії – всі дії відбувались чітко з Планом ліквідації аварійних ситуацій.

На жаль, один зі співробітників підприємства отримав травму, наразі йому вже надана оперативна медична допомога. Працівниками ПАТ «Сумихімпром» розпочаті регламентні роботи по відновленню технологічного процесу. Підприємство було екстрено зупинено в перший день війни – 24 лютого 2022 року.

https://agropravda.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/331684.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM