Вчені вивели сорт червоного банану

30 ноя, 14:04

Червоні банани – це різновид банана з червонувато-фіолетовою шкіркою. Вони менші і плотніші за густиною, ніж звичайний жовтий банан Кавендіш. У дозріванні червоні банани мають м’якоть від кремового до світло-рожевого кольору. Вони також м’якші та солодші, ніж жовті сорти, із легким присмаком манго. Про це повідомляє readingsexy.com, пише agronews.ua.

Багато червоних бананів імпортують зі Східної Африки, Азії, Південної Америки та Об’єднаних Арабських Еміратів. Вони є улюбленими в Центральній Америці, але продаються по всьому світу.

Вони мають чудовий вплив на здоров’я
Біільше каротиноїдів міститься в червоному банані, ніж у жовтому. І з цієї причини колір шкірки цього банана червоний. Він чудово контролює артеріальний тиск. Достатня кількість калію та невелика кількість натрію міститься майже у всіх сортах бананів. Дослідження показало, що регулярне вживання червоних бананів може знизити кров’яний тиск. Експерти вважають, що фітохімічні речовини, що містяться в червоних бананах, можуть бути корисними для контролю артеріального тиску.

Також червоні банани містять більше каротиноїдів, ніж жовті банани. І з цієї причини колір шкірки цього банана червоний. Також цей фермент допомагає покращити зір.

Тож можна зробити висновок, що червоний банан значно корисніший від жовтого і за смаковими якостями він також не поступається.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/330302.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM