
Цукрові заводи від початку сезону виробили майже 550 тис. тонн продукції
31 окт, 12:03
.jpeg)
Станом на 22 жовтня в Україні перероблено 4,07 млн. тонн цукрових буряків та виготовлено 544 тис. тонн цукру. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію асоціації «Укрцукор».
Як повідомлялося, сезон цукроваріння 2021/22 розпочався 21 серпня. Наразі переробку цукрових буряків ведуть вже 29 цукрових заводів, останнім з них 13 жовтня запустився Глобинський цукровий завод ТОВ «Цукорагропром».
За даними Мінекономіки, у 2020/21 МР через несприятливі погодні умови, що призвели до скорочення врожаю цукрових буряків, в Україні було вироблено 1,1 млн. тонн цукру, що на 25% менше ніж у 2019/20 МР. Поточного сезону передбачається виробництво цукру на рівні 1,4 млн. тонн.
Инф. proagro.com.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/329880.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM