На Тернопільщині виготовляють морозиво з козячого молока

11 окт, 12:08

Еко-ферма «Веселі козенята» у селі Хомівка Тернопільської області не лише виготовляє крафтовий сир і морозиво, а й є привабливим туристичним об’єктом. Про це повідомляє SEEDS, пише   agronews.ua.

«Я люблю молоко, люблю тварин. Усе починалося не як бізнес, а як справа для душі, своєрідний релакс та спосіб наблизити свої дітей до природи», – говорить власник ферми Тарас Назар.

На фермі виготовляють кілька видів сирів. Але найбільша гордість Тараса Назара – морозиво з козячого молока (пломбір та шоколадне). Експериментувати з приготуванням натурального морозива почав ще батько фермера, згодом Тарас удосконалив рецептуру.

«Ми взагалі відмовилися від застосування для приготування морозива сухих інгредієнтів, крім цукру. За основу беремо вершки або сир», – розповідає фермер.

Господар мріє почати промислове виробництво морозива з козячого молока. Також наступного року Тарас Назар планує спорудити гостьові будиночки для туристів, що приїжджають на ферму.

Крім кіз тут утримують овець та свиней. Тварин можна погладити та погодувати. Окрім того у програмі відвідин ферми «Веселі козенята» – дегустація молока, кількох видів сирів і, звичайно ж, морозива.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/329673.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM