На Луганщині почнуть боротьбу з деградацією ґрунту

17 сен, 10:05

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) впровадить ряд ініціатив щодо досягнення нейтрального рівня деградації ґрунтів у Луганській області. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, пише agronews.ua.

“Останнім часом Луганщина активно співпрацює з поважними міжнародними організаціями та країнами-партнерами, зокрема, у питаннях розвитку сільського господарства, створення нормативів якості та безпеки продовольчої продукції. Для нас є дуже важливим поглиблювати цей позитивний досвід”, — розповіла Наталія Романенко, заступниця голови облдержадміністрації.

Метою проєкту є допомога провідним державним органам у розвитку моніторингу довкілля та досягнення нейтрального рівня деградації ґрунтів у степовій та лісостепових зонах.

“Під час зустрічі з координаторами ФАО було обговорено складові проєкту щодо створення сприятливого середовища для інтегрованого управління природними ресурсами, відновлення продуктивності та стійкості виробничих ландшафтів, а також моніторинг та адаптивне управління”, — підсумувала Романенко.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/329377.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM