В Україні виготовляють кольорові ковбаски для барбекю

31 июл, 11:08

Сезон пікніків у самому розпалі. “Королем” барбекю, звісно, є м’ясо, але останнім часом українці частіше смажать також рибу, овочі, сири та ковбаски. Цього місяця на ринку з’явився новий продукт – кольорові ковбаски для грилю. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

Зелені, червоні ковбаски, а ще вироби бордового кольору представила ТМ “П’ятачок” (компанія “Нива Переяславщини”). Представники підприємства переконують, що для забарвлення ковбас використовують лише натуральні інгредієнти: шпинат, паприку та буряк.

“Це продукція літнього асортименту, наших напівфабрикатів із гриль-меню. Цього разу співпраця із однією із італійських фірм народила аж три нові види ковбасок для грилю. Це ковбаски зі шпинатом, із буряком та “Пікантні” – із паприкою. Співпрацювати з італійцями почали, бо їх філософія виробництва продукту, максимально корисного для здоров’я, нас підкорила. Підприємство працює за правилом так званої “чистої етикетки”, тобто без штучних барвників та ароматизаторів, посилювачів смаку чи консервантів – без індикаторів Е, без консервантів”, – зазначає фінансовий директор підприємства Олександр Миколайович Кучер, куратор напрямку м’ясопереробки.

У компанії зазначили, що до складу продукту входять м’ясо, спеції, сіль та засушені й подрібнені додатки для кольору (сухий буряк, шпинат чи паприка).

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/328673.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM