
21 апр, 12:05
.jpeg)
Ціни на тепличну редиску б’ють рекорди у порівнянні з минулим роком. Про це повідомляє 0312, пише agronews.ua.
З початком квітня базарні полиці на Закарпатті ломляться від свіжої городини. Незважаючи на погодні примхи, ранні овочі принесли дорячий врожай. Зокрема вже можна придбати закарпатську, домашню редиску. Як відомо столицею редиски є Велика Добронь.
Редиску тут масово вирощують. Чи не в кожного жителя обладнані парники, а в них рожевий овоч. Жителька села – Христина Санто вирощує овочі усе своє життя. Редиску посіяла в кінці лютого. Перший врожай з’явися тиждень тому.
“Збуваємо гуртом редиску. У Мукачеві й Ужгороді. В один мішок складаємо двадцять – двадцять п’ять пучків митої редиски. Здаю по 9 гривень за пучок.Тут немає нітратів, хімії. Ми самі їмо її спокійно. Часто робимо салатики. Редиска, цибулька та сметанка або оцет із олією”, – каже Христина Санто.
Инф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/327454.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM