На Рівненщині реконструюють найбільше молокопереробне підприємство

01 мар, 16:03

На одному з найбільших молокопереробних підприємств Рівненщини «Радивилівмолоко» планується реконструкція. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної державної адміністрації, пише agronews.ua.

У планах — будівництво сучасних очисних споруд та складу готової продукції. А також запровадження нового виду упаковки для молочки — пляшки.

На підприємстві виготовляють більше 30 видів молочних продуктів. Асортимент постійно розширюється, продукція впевнено завойовує прихильність наших та закордонних споживачів. Окрім того, «Радивилівмолоко» стимулює розвиток й дрібних фермерських господарств та молочних ферм, закуповуючи у них сировину.

«Сотні тонн молока перероблюють на сучасному обладнанні. Постачання сировини та її переробка повністю автоматизовані, тобто минають „контакт із руками“. Це значно підвищує якість продукції. „Радивилівмолоко“ — економічно стабільне та соціально-відповідальне підприємство переробної галузі. Воно ефективно працює: справно сплачує податки, забезпечує роботою майже 690 наших співгромадян. Таким підприємствам на Рівненщині — лише „зелене“ світло!», — відзначив Віталій Коваль, голова Рівненської облдержадміністрації.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326718.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM