Чому зарядний пристрій для ноутбука такий гарячий?

25 фев, 23:08

Чому зарядний пристрій для ноутбука такий гарячий?

Якщо ви помітили, що адаптер дуже гарячий, це може бути пов'язано з наступним: несправний акумулятор ноутбука, використання неправильного зарядного пристрою для ноутбука, пошкодження / несправний зарядний пристрій для ноутбука, навколишнє середовище занадто спекотне.

Тепер ми обговоримо, як відремонтувати зарядний пристрій для ноутбука, який стає занадто гарячим.

Чи нормально нагрівається зарядний пристрій для ноутбука?

Якщо у вас є ігровий ноутбук, і ваш ноутбук працює на повну потужність. Тоді він, ймовірно, споживає максимальну кількість енергії через адаптер.

В цьому випадку зарядний пристрій може стати набагато гарячіша, ніж зазвичай. Поки він повертається до нормальної температури, коли ноутбук знаходиться в режимі очікування.

Однак, якщо він залишається таким гарячим, навіть коли ваш ноутбук знаходиться в режимі очікування. Тоді він або перегріється, або швидше за все, в найближчому майбутньому перегріється.

Коли ви помітите, що зарядний пристрій сильно нагрівається, перевірте, заряджає він акумулятор вашого ноутбука. Якщо його немає або він постійно перемикається між зарядкою і відключенням. Швидше за все, у вас перегрівається адаптер живлення.

У разі якщо ви щось бачите або чуєте, негайно від'єднайте його від ноутбука і просто замініть. Зверніть увагу на блок живлення на предмет появи диму або дивних шумів, що виходять з його внутрішніх частин. Такий блок живлення уже небезпечно використовувати, тому що він працює некоректно. Якщо ви хвилюєтеся, що можете помилитися з вибором, тоді вам потрібно звернутися до консультантів, щоб купити зарядний для ноутбука https://zeto.ua/category/bloki-pitaniya.html.

Не варто намагатися це виправити, тому що вам, можливо, доведеться замінити свій ноутбук, як одного разу довелося нашому клієнтові, коли димляче зарядний пристрій для ноутбука підсмажити нутрощі ноутбука. Фактично перетворюючи його в дороге прес-пап'є. Хоча, якщо ви не бачите ніяких слідів диму або дивних звуків. Це могло бути щось ще, що викликає проблеми з перегрівом.

Як виправити перегрів зарядного пристрою ноутбука

Несправний акумулятор ноутбука

Можливо, на цьому етапі акумулятор вашого ноутбука просто старіє, і його необхідно замінити. Зарядний пристрій для вашого ноутбука може просто працювати понаднормово, намагаючись проштовхнути ток через пошкоджені елементи батареї, і фактично перегрівається.

Якщо у вашого ноутбука проблеми з акумулятором, ми рекомендуємо вам негайно замінити його. Щоб з'ясувати, який тип акумулятора потрібен вашого ноутбука і як його замінити. Зв'яжіться з нашими операторами, щоб підібрати максимально відповідний батарею для вашого ноутбука.

Використання невідповідного зарядного пристрою для ноутбука

Швидше за все, ви використовуєте не той адаптер живлення для зарядки ноутбука, і тому він може перегріватися.

Дуже важливо вибрати для ноутбука відповідний адаптер живлення з відповідними номінальними значеннями напруги і струму. Трохи більше або менше ідеальних характеристик, і це може привести до незворотного пошкодження вашого ноутбука.

Наприклад, якщо ви використовуєте адаптер живлення на 60 Вт на ноутбуці, для якого потрібно зарядний пристрій на 90 Вт. Тоді це могло бути причиною його перегріву. Він просто не може забезпечити таку потужність і перегрівається. Ви можете легко знайти змінний блок живлення, якщо просто виберете бренд і модель ноутбука на нашому сайті, а потім купите блок живлення за відповідними параметрами.

Використання невідповідного акумулятора для ноутбука

Ще одним джерелом проблем з перегрівом може бути те, що ви використовуєте невідповідний акумулятор для ноутбука. Те, що батарея поміщається в спеціальний відсік для батареї вашого ноутбука, не означає, що вона правильна.

Якщо ви використовуєте акумулятор ноутбука, розрахований на 19,5 В, а зарядний пристрій для акумулятора ноутбука розраховане на 17,5.

Батареї однакової форми і розміру, як і адаптери живлення, мають різну потужність і струм. Якщо ви використовуєте акумулятор для ноутбука з напругою 19,5 В, а зарядний пристрій для ноутбука розраховане на 17,5 В. Тоді ваше зарядний пристрій може дуже сильно перегрітися.

Пошкоджений / несправний зарядний пристрій для ноутбука

Серед усіх можливих винуватців перегріву зарядного пристрою для акумулятора ноутбука це найпоширеніший. Пошкоджений або несправний зарядний пристрій може легко перегрітися також, і ви навіть не дізнаєтеся, що воно несправне, поки воно не завдасть непоправної шкоди вашому ноутбуку.

Якщо ви купили адаптер живлення стороннього виробника для ноутбука, ми чесно рекомендуємо викинути його і купити новий блок живлення, сертифікований виробником. Той, на якому дійсно є логотип виробника вашого ноутбука.

Нутрощі мого ноутбука спрацювали від зарядного пристрою для ноутбука іншого виробника. Однак, якщо у вас все ще є оригінальний зарядний пристрій, що поставляється з ноутбуком. Огляньте шнур живлення і всі точки підключення на предмет зносу.

Якщо є які-небудь тріщини або розриви, було б розумно замінити його. Неможливо визначити, коли два оголених проводу можуть зустріться і потенційно викликати пожежу.

Навколишнє середовище занадто спекотне

Це одна з можливих причин, про яку близько 90% людей можуть навіть не подумати, але можливо, ваше середовище занадто гаряче, і зарядний пристрій через це перегрівається.

Ще один досить поширений випадок, який ми бачили - коли люди, як правило, використовують свої ноутбуки в ліжку, вони кладуть зарядний пристрій під ковдри або під одяг.

Намагайтеся, щоб зарядний пристрій для ноутбука знаходилося в прохолодному і добре вентильованому місці. Якщо у вас виникли проблеми з зарядкою, спробуйте включити вентилятор і подивіться, чи вирішить це проблему. Простий вентилятор може служити тимчасовим рішенням.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326710.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM