На Чернігівщині побудують новий елеватор

26 фев, 14:08

Компанія KMZ Industries виготовляє обладнання для комплексного оснащення нового лінійного елеватора ТОВ «ПАУЕР КОРН ТРЕЙД» у Прилуках на Чернігівщині. Про це повідомляє прес-служба KMZ Industries, пише agronews.ua.

Будівництво планується у три черги, загальна потужність майбутнього об’єкту становитиме 42 тис. тонн одночасного зберігання. Силос для першої черги на 12 635 куб м і транспортне обладнання поставлять замовникові вже у травні.

Наразі для першої черги будівництва компанія виготовляє:
• Силос на плоскій основі загальною ємністю зберігання 12 635 куб м.

• Комплексний барабанний сепаратор КБС потужністю 150 т/год. по попередній очистці для пшениці вологістю до 16%.

• Зерносушарку Brice-Baker SCN 12/48 із рекуперацією і пилопригніченням потужністю 90 т/год. по пшениці при знятті вологості із 20% до 15%.

• Транспортне обладнання (ланцюгові транспортери і норії) продуктивністю 100 т/год.

«Аграрний напрямок компанія освоїла не так давно, а будівництво елеватора для цього замовника – справа взагалі нова. Тож тут особливо важливою була й наша експертна допомога, – говорить Владислав Переходько, керівник регіонального  представництва KMZ Industries. – Раніше зерно тут сушили мобільною сушаркою й продавали продукцію, що називається, з коліс. Згодом вирішили, що потребують більш потужного стаціонарного сушильного й очисного обладнання й сучасні ємності для зберігання, аби працювати і з власною, і з давальницькою сировиною.

Обирали переважно з-поміж вітчизняних виробників, хоча «іноземці» у тендері теж брали участь. Ми були єдині, хто запропонував комплексне рішення «під ключ», і це справді стало вирішальним аргументом на нашу користь. Силоси на плоскій основі, хопери, очищення, сушіння, транспорт – усе це виготовить і поставить наш завод.

Оскільки замовник був дещо обмежений в бюджеті на будівництво такого потужного як для фермерського господарства комплексу, його проєкт зроблено «на виріст», із можливістю зведення у декілька черг. Уже в травні тут отримають перше обладнання і розпочнуть монтаж – це дасть можливість прийняти восени зерно першого сезону й почати отримувати прибуток, який згодом інвестуватимуть у наступні черги: зокрема, доставлятимуть нові силоси для тимчасового зберігання зерна, ще одну зерносушарку Brice–Baker тощо.

Така стратегія інвестора і наше максимальне сприяння комплексній поетапній реалізації цього завдання як в технічному, так і проєктному плані дозволять власнику вже зараз більш ефективно обробляти та зберігати вирощувану продукцію й вийти на новий, якісно вищий рівень ведення бізнесу».

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326705.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM