Секрети вибору весільної сукні

19 фев, 21:35

Секрети вибору весільної сукні

Весілля – приємна і довгоочікувана подія, яка, без перебільшення, запам`ятовується на все життя. Але водночас підготовка вимагає багато часу і зусиль. І один з найважливіших пунктів підготовки є образ нареченої. Тут важлива кожна деталь: плаття, взуття, аксесуари, прикраси, зачіска...

На перший погляд, здається, все просто: в кожному місті є десятки весільних салонів, де представлено весільне вбрання на будь-який смак і бюджет. Наречені хочуть виглядати оригінально, і щоб образ не був схожим на інших. Виручать дизайнерські сукні, які підкреслять жіночність, шарм та витончений смак нареченої. Брендовий салон OKSANA MUKHA™, детальніше можна дізнатися тут, пропонує вечірні і весільні сукні у різних стилях. Навіть дуже вибаглива панянка  знайде вбрання, що підкреслить її природну чарівність.

OKSANA MUKHA

Кілька практичних порад

• Вибрати сукню самостійно дуже важко, погляд збоку важливий. Залучати до процесу вибору рідних, друзів чи знайомих також не варто. Бо в кожної людини свій смак. І багато різних думок можуть просто заплутати наречену.

• Не забувайте: сукня має личити нареченій і вона почуватися у ній комфортно. Це стосується і стилю, і фасону.

• Не поспішайте. Не варто одразу купувати наряд, який припав до душі. Приміряйте його хоча б два рази. Але і затягувати процес примірки також не потрібно. Погодьтеся, після примірки 20-го варіанту  важко зорієнтуватися, що справді подобається.  Кольори, фасони, моделі просто змішаються в одну нечітку картину... Оберіть 2-3 варіанти, зробіть фото,  а вдома визначте варіант, який найбільше сподобався. Наступного дня приміряйте знову.

Весільні сукні Оксани Мухи

Витонченість і розкіш

Вбрання від львівської дизайнерки Оксани Мухи – просто неперевершене, має свою «родзинку». Детальніше переглянути актуальні варіанти  можна за посиланням. Тому наречена зможе знайти вбрання, яке не лише відповідатиме формату весільної церемонії, а й настрою, характеру, типу фігури. В онлайн-каталозі є розкішні екстравагантні моделі, лаконічні  -  з мінімумом прикрас.

Ще один важливий нюанс – вдало підібраний розмір.  Ні в якому разі не потрібно купувати плаття, яке тіснить. Наречені стверджують, що це прекрасний стимул скинути зайві кілограми. Однак насправді це не завжди так, тому ризикувати не варто. Навіть якщо ви схуднете, де гарантія, що вбрання гарно буде виглядати на фігурі?

Сукня – лише частина весільного образу. Вона має поєднуватися з аксесуарами, взуттям, фатою. На цьому сайті ви знайдете вишукані сукні, в якому ви будете почуватися справжньою королевою!


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326625.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM