На Львівщині виділено 17 млн грн на розвиток сільського господарства

22 фев, 18:03

Депутати Львівської обласної ради ухвалили Комплексну програму підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 – 2025 роки. Про це повідомляє Львівська обласна рада на своїй сторінці у Facebook, пише agronews.ua.

Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки передбачено конкурсну основу для підтримки мікро- та малого аграрного бізнесу на селі.

Велика частина нової програми присвячена також забезпеченню розвитку підприємництва та органічного виробництва. На реалізацію програми в обласному бюджеті передбачили 17 млн грн.

У тому числі заплановано підтримку учасників АТО (ООС), які отримали землю і здійснюють на ній приватне виробництво, а також стимулювання аграріїв у вигляді часткового відшкодування витрат за придбання та використання біологічних засобів захисту рослин.

Учасниками програми можуть бути сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, сільськогосподарські кооперативи, фізичні особи-підприємці, сімейні фермерські господарства, фізичні особи.

Програма покликана сприяти нарощуванню сільськогосподарського виробництва, збільшенню доданої вартості в аграрному секторі як передумови формування самодостатніх територіальних громад.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326624.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM