«Київмлин» збільшив виробництво борошна

15 фев, 17:05

Компанія «Київмлин» за підсумками 2020 року, порівняно із попереднім роком, збільшила виробництво борошна на 20% — з 12 тис. тонн у 2019 році до 14,4 тис. тонн.

Про це повідомила прес-служба підприємства,  передає «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroPortal.

«Нам вдалось реалізувати кілька важливих інфраструктурних і маркетингових проєктів, завдяки яким «Київмлин» із регіонального бренду перетворився на повноцінну національну торгову марку. Зокрема, вдалось на третину розширити географію поставок борошна — тепер воно продається в усіх без винятку регіонах України крім окупованих територій», — розповів директор ТОВ «Київмлин» Андрій Опанасенко.

Зазначається, що у числі змін, які призвели до зростання продажів та обсягів відвантажень борошна, є  розширення комунікації за межі Києва, вихід на телевізійні та діджитал-канали.

«Ми наростили впізнаваність, а незмінно висока якість підтвердила правильність вибору наших нових та постійних споживачів», — підкреслив директор ТОВ «Київмлин».

Слід додати, що наприкінці 2020 року «Київмлин» отримав нагороду фестивалю-конкурсу «Вибір року» — звання «Товар року» у номінації «Борошно».

Инф. proagro.com.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326526.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM