Ristone Holdings реконструює свинокомплекс за європейськими стандартами

14 фев, 11:04

Ristone Holdings провів зустріч з компаніями Convex International GmbH й Big Dutcman щодо залучення інвестицій у свинарський проєкт на базі підприємства «Дружба-Казначеївка». Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агрохолдингу.

«Важливість реалізації цього амбітного проєкту полягає не тільки в тому, що залучаються європейські інвестиції, але і в тому, що формуються нові стандарти в галузі свинарства. Реконструйований свинокомплекс буде оснащений найсучаснішим обладнанням, що дозволить досягти більш високої якості та конкурувати з іноземною продукцією. Реалізувати такий проєкт можна тільки з європейськими структурами, що мають необхідний досвід. Технічну частину – від обладнання до консультацій – ми будемо реалізовувати з міжнародною компанією Big Dutcman, а фінансування цього проєкту бере на себе німецька фінансова група Convex International GmbH», – йдеться в повідомленні Ristone Holdings.

Про необхідність реконструкції керівництво холдингу заявило ще минулого року, і весь цей час команда вела підготовчі роботи, вивчала кращі способи реалізації. Кілька разів представники компаній-партнерів приїжджали до Казначеївки, щоб оцінити масштаб робіт, хоч пандемія коронавірусу та закриті кордони затягнули цей процес.

Инф. proagro.com.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/326491.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM