На Дніпропетровщині стрімко зростають площі під ожиною

08 янв, 10:02

У компанії BerryMore Activ, яка долучилася до Асоціації «Ягідництво України», стрімко зростають площі під ожиною. Так у 2017 р. під цією культурою було зайнято лише 3 га, а вже до 2020 р. площа збільшилася до 20 Га. Про це повідомляє пресслужба Асоціації «Ягідництво України», пише agronews.ua.

У BerryMore Activ, що знаходиться в с. Воронове, Синельниківського р-ну Дніпропетровської обл., зазначають, що це не межа: вже до 2025 р. компанія планує мати під ожиною 85 га при повній потужності — понад 800 т, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

Основну частку насаджень складає сорт ожини Natchez, сезон збору врожаю якого триває зазвичай з 25 червня по 15 серпня. У 2019 р. виробництво ожини було сертифіковано в системі GLOBAL G.A.P. і успішно підтверджено у 2020 р.

«Ми самостійно організовуємо логістику, документальний супровід і технологічне зберігання вантажів з дотриманням безперервної температурної ланцюжка, маркування та простежуваності», — зазначають у компанії.

Инф. agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/325997.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM