Електроприводи Graham завойовують ринок точного землеробства України

19 ноя, 09:54

Аграрний сезон 2020 року відзначився підвищенням попиту у великої кількості агровиробників на модернізацію сівалок системою управління висіву Graham COMMAD PRO американської ТМ Graham.

Адже все більше аграріїв хочуть бачити реальну економію вже на старті – ОДРАЗУ!

Позаяк система управління висівом Graham COMMAD PRO – унікальна безпровідна система з електроприводами на ринку України, ключовими особливостями якої є:


індивідуальне автоматичне відключення секцій;
порядний контроль змінної норми;
компенсація на поворотах;
ручний або автоматичний контроль норми висіву (Rx карти);
контроль якості посіву;
звіти по картах фактичного внесення;
статистика посіву – пропуски, двійчаки, сингуляція.
Відтак, вже виробники техніки прагнуть випускати модернізовані такою системою сівалки прямо з конвеєру.

Віднині, національний виробник агротехніки – завод Ельворті запустив у виробництво просапну сівалку VEGA 8 PROFI Automatic Drive з електроприводами Graham з можливістю одночасного внесення рідких та гранульованих добрив для роботи за традиційною та мінімальною технологіями. І для тих, хто впроваджує технології точного землеробства, сівалка з електроприводами Graham забезпечить дотримання заданої норми, надійність та точність посіву та потребуватиме мінімального технічного обслуговування.


Приємною новиною для вітчизняних аграріїв є те, що у жовтні 2020 року офіційним Дилером компанії «АГ Простір» з продажу обладнання ТМ Graham стала компанія «Спрейфорс».

ТОВ «Спрейфорс» спеціалізується на постачанні комплектуючих для обприскувачів відомих світових брендів, обладнанні для внесення рідких мінеральних добрив, надає послуги із переобладнання ґрунтообробної та посівної техніки, а також реалізує індивідуальні замовлення нетипових проектів.

«Спрейфорс» має в своєму портфелі більше 5000 найменувань продукції, обслуговує більше 1700 господарств по всій території України, активно розширює свою регіональну мережу, яка нараховує 11 представництв по всій території України, здійснює сервісне обслуговування клієнтів та надає допомогу у вирішенні будь-яких технологічних завдань.

http://agropravda.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/325250.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM