Від канцелярії до м'яса. Навіщо японська компанія Muji випустила соєве м'ясо?

09 ноя, 12:09

Відтепер окрім меблів, косметики, одягу та канцелярії компанія Muji продаватиме рослинне м'ясо.

Соєве м'ясо від японської компанії Muji не потребують охолодження та регідратації і може зберігатися поза холодильником.

Про це повідомляє ресурс Fast Company.

Нова лінійка включає м'ясо для гамбургерів, фрикадельки в соусі та фарш.

На своєму японському сайті Muji пояснює випуск соєвого м'яса тим, що зі зростанням населення до 10 мільярдів до 2050 року попит на тваринне м’ясо зросте майже вдвічі. Це призведе до ще більшого руйнування довкілля.

Проте соя є хорошою альтернативою тваринному м’ясу. Оскільки вона містить більше білка, ніж курка, свинина чи яловичина.

Продажі стартують у грудні, але поки що тільки на території Японії.

Альона Низовець

ЛIГАБiзнесIнформ


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/325217.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM