В МХП Косюка заявили про стабільні обсяги виробництва курятини

22 окт, 10:05

Найбільший в Україні виробник курятини, агрохолдинг МХП повідомив про стабільну продуктивність, передає УНН з посиланням на звіт компанії за 9 місяців та третій квартал 2020 року.

"Загальні обсяги виробництва курятини МХП в ІІІ кварталі 2020 року залишились відносно стабільними та зменшились на 3% і склали 181 661 тонн (ІІІ кв. 2019 р.: 186 555 тонн), здебільшого завдяки збільшенню частки виробництва маленької тушки (призначеної для продажу в країни Близького Сходу).

Протягом 9 міс. 2020 р. виробництво курятини залишилось відносно стабільним та склало 541 592 тонн (9 міс. 2019 р.: 540 133 тонн)", - уточнили в МХП.

В компанії зауважили , що з початку квітня потужності по виробництву м’яса птиці працюють на повну потужність. До того часу вони були тимчасово зменшені.

Довідка УНН: МХП є провідним виробником і експортером курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). МХП контролює усі етапи виробництва м'яса птиці від вирощування зернових, виробництва комбікормів до інкубації яєць, вирощування бройлерного поголів'я, переробки, збуту, розподілу і продажу м'яса птиці (у тому числі через франчайзингові точки МХП).

МХП використовує власні рефрижератори для доставки своєї продукції, що знижує загальні транспортні витрати і час доставки. З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під стікером MHPC.

Нагадаємо, "Наша Ряба" залишається єдиною курятиною в Україні, яка пройшла незалежний тест на відсутність антибіотиків.

Источник: УНН


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/324982.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM