Зараз вигідніше продавати борошно на внутрішньому ринку, ніж експортувати - думка
27 сен, 14:07
В. о. голови правління АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" Василь Коваленко вважає, що українським виробникам борошна зараз вигідніше продавати свою продукцію в середині країни, а ніж відправляти її на експорт.
Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на інформацію корпорації у Facebook.
"Зараз склалася така ситуація, що вартість борошна на $10 вища за вартість пшениці. У порту пшениця коштує по $204 за 1 т, а борошно - по $215 за 1 т. Тобто, виробляючи борошно, ми свідомо йдемо навіть не в нуль, а в мінус", - зазначив Коваленко.
Инф. proagro.com.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/324589.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM