Оренда Котеджів - Кращі Поради від Спеціаліста (2020)

15 сен, 10:38

Кращі поради з оренди коттеджу

Багато людей, які бажають мати заміську нерухомість, далеко не завжди купують або будують її. Останнім часом дуже популярним стала оренда котеджів на вікенд, на тиждень, навіть на літо. Ця тенденція обумовлена багатьма різноманітними факторами: обмеженістю коштів, бажанням постійно жити в місті, прагненням відпочити тиждень-другий на "крутій дачі", ну або просто відтягнутися на вихідних. У будь-якому випадку, попит на оренду котеджів перевищує пропозицію, що створює певний дискомфорт на ринку заміської нерухомості.

Кращі поради з оренди

Найбільш популярним об'єктом уваги наймачів є будови в котеджних селищах еліт-класу, що й не дивно, враховуючи цілі споживачів. В основному, котеджі орендуються в цілях відпочинку, і, ясна річ, хочеться найкращого. Скромні будинки економ-класу не можуть повністю задовольнити забаганки людей, охочих відпочити, тому і користуються найменшим попитом на ринку оренди.

Котеджі подобово - досить прибуткова штука. Тому вже зараз для тимчасового проживання пропонуються цілі котеджні селища, і їх кількість продовжує неухильно зростати. Пов'язано це з набагато більшою ефективністю і прибутковістю оренди в порівнянні з продажем. За 5-10 років можна повністю окупити вартість будівництва, а сам котедж залишається у власності власника, який може експлуатувати його і надалі.

Правда, і тут без усвідомлення деяких важливих моментів не обійтися. Котедж під оренду повинен бути повністю придатний для проживання, в іншому випадку рак на горі свисне раніше, ніж хто-небудь зацікавиться такою пропозицією. Під придатним для проживання будинком розуміється не тільки повноцінна кухня, затишна спальня і обставлена вітальня, але і наявність електрики, водопроводу, Інтернету. Хорошим доповненням до котеджу будуть розташовані неподалік місця відпочинку, щось на зразок природної водойми або лісу. Багато клієнтів також звертають увагу на доступність місця проживання, тому будинки, що належать елітним котеджним селищам з хорошим асфальтним покриттям, та до того ж розташовані недалеко від міста, набагато більше залучають наймачів, ніж окремо розташовані заміські будинки.

У зв'язку з тим, що орендовані котеджі використовуються найчастіше в якості короткочасного проживання, дуже велику роль клієнти приділяють не практичності і хорошому розташуванню, а зовнішньому вигляду будинку. В цьому плані котеджні селища зазвичай побудовані за принципом архітектурної однаковості, вони дадуть сто очок фори стихійним поселенням. Зате приватні комплекси при належній фантазії можуть бути зроблені привабливіше і більш повно відповідати потребам тимчасових мешканців. Так що невідомо, що краще.

Оренда котеджів - взаємовигідне заняття. Хороша пропозиція буде користуватися хорошим попитом, а, отже, і господар, і клієнти будуть задоволені.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/324503.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM