Саміт щодо проблемних кредитів та інвестицій в нерухомість

09 янв, 14:10

Саміт щодо проблемних кредитів та інвестицій в нерухомість

26-27 лютого, 2020 – Київ, Україна
www.ddc-financial.com/ukraine-investments

Короткий виклад:

Зараз Україна сидить на найбільшій купі проблемних кредитів в Центральній та Східній Європі, що вимірюється в 37.6 мільярдів євро.  Нещодавні регуляторні зміни в банківській практиці і правові засади приводять Україну у відповідність до міжнародних стандартів, разом з тим, виступаючи мотивацією для інвесторів у відповідності до PwC.

З такими змінами і загальною позитивною перспективою для цього ринку, DDC представляє свій унікальний бренд з організації заходів у Києві 26-27 лютого з Самітом щодо проблемних кредитів та інвестицій в нерухомість, який спрямований на висвітлення і обговорення таких розробок з активними ринковими лідерами і потужною присутністю іноземних інвестицій.  

Участь в заході:

Захід відвідають провідні покупці боргів, агентів з обслуговування боргів, приватних інвестиційних компаній, банків, світових інвесторів, консультантів і розпорядників активами з України і з-за кордону. Вступну частину розпочне Енді Джобст, Міжнародний Валютний Фонд, США.

Основний партнер заходу – Перша Фінансова Мережа, провідна платформа для укладання угод і фахівців із закриття угод на ринку. Серед багатьох інших підтверджені імена наступних доповідачів: Світлана Рекрут, Генеральний Директор DGF, Фотіс Курмузіс з Міністерства фінансів Греції, Юрій Федорів з КПМГ (KPMG), Джонатан Уітлі з Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) і Катерина Соловова з ЕБРР (EBRD) у Великобританії.

До інших запрошених фірм входять Альфа Банк, Укрсіббанк, Національний Банк України, Ернст енд Янг, Грант Торнтон і багато інших.

Основні моменти:

• Саміт орієнтований на сприяння у світовому масштабі різним аспектам українського ринку боргового інвестування та нерухомості, разом з посиланнями і обговореннями щодо  пов’язаних ринків CEE & Greek.

• Теми: Український банкінг і правові засади, Угоди і розробки, Оцінка і  комплексна експертиза, Греція: нещодавні угоди і орієнтири, Середовище обслуговування і нові тенденції, Технології і майбутнє фінансових послуг, Реструктуризація: стратегії і особливі ситуації, Інвестування в проблемні кредити в Україні: ризики проти переваг, Нерухомість з низькою рентабельністю  і фінансування будівництва.

• 1:1 Платформа для ознайомчого засідання: унікальну можливість для встановлення робочих зв’язків і обговорень інвестиційних стратегій з галузевими експертами, які всі зібрались в одному місці, і при цьому розібратись в тому, як заробляти на діючих і прогнозованих ринках.

Про DDC

DDC Financial – це один з провідних Європейських організаторів самітів і конференцій  в межах глобального інвестиційного середовища з проблемами. Зі спеціальною мережею з понад 20,000 ключових гравців на цьому ринку, ми організовуємо впливові і пізнавальні заходи з 2015 р. в Лондоні, Афінах, Празі, Маямі, Стокгольмі, Бухаресті і Києві. Виступаючи в якості ознайомчої інвесторської платформи, наші заходи спеціалізуються на сприянні індивідуальним зустрічам і встановленні  важливого ділового співробітництва, при цьому перебуваючи в курсі всіх поточних питань, що мають значення для залучення  та інтерактивних засідань, майстер-класів і презентацій програмних доповідей.

У разі виникнення у вас запитань, пов’язаних з заходом, прохання звертатись до Мартіна Кунцманна за номером +420 222 535 535 або за martin.kunzmann@ddc-financial.com.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/320435.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM