Шепетівський цукровий комбінат провів модернізацію

09 июн, 13:09

Шепетівський цукровий комбінат (Хмельницька область), що входить до складу A’Spik Group, провів модернізацію до нового виробничого сезону.

Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, на заводі вже встановили нове німецьке вакуум-конденсаційне устаткування.

За розрахунками німецьких спеціалістів, які розробили проект модернізації, сучасне обладнання дозволить значно заощадити на газі, а у сезон цукроваріння зменшить використання води з місцевої річки Гуска на охолодження.

Також це дозволить оптимізувати технологічний процес і зробить стабільнішим підігрів на виробничих етапах. Збільшення енергоефективності дозволить зменшити собівартість виробництва цукру.

"Аби зменшити брак при виробництві цукру на кшталт утворення комків, що йдуть на повторну переробку, ми у червні розпочнемо монтаж нового класифікатору цукру. Крім того, на завершальному етапі - встановлення німецьких фільтрів від компанії “Putsch” для очистки транспортерної води. Загалом заплановані роботи з цьогорічної модернізації підприємства наразі виконані на 35%", - розповідає головний інженер ПрАТ "Шепетівський цукровий комбінат" Роман Ковальчук.

Инф. proagro.com.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/316881.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM