09 июн, 13:09
Шепетівський цукровий комбінат (Хмельницька область), що входить до складу A’Spik Group, провів модернізацію до нового виробничого сезону.
Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на прес-службу компанії, на заводі вже встановили нове німецьке вакуум-конденсаційне устаткування.
За розрахунками німецьких спеціалістів, які розробили проект модернізації, сучасне обладнання дозволить значно заощадити на газі, а у сезон цукроваріння зменшить використання води з місцевої річки Гуска на охолодження.
Також це дозволить оптимізувати технологічний процес і зробить стабільнішим підігрів на виробничих етапах. Збільшення енергоефективності дозволить зменшити собівартість виробництва цукру.
"Аби зменшити брак при виробництві цукру на кшталт утворення комків, що йдуть на повторну переробку, ми у червні розпочнемо монтаж нового класифікатору цукру. Крім того, на завершальному етапі - встановлення німецьких фільтрів від компанії “Putsch” для очистки транспортерної води. Загалом заплановані роботи з цьогорічної модернізації підприємства наразі виконані на 35%", - розповідає головний інженер ПрАТ "Шепетівський цукровий комбінат" Роман Ковальчук.
Инф. proagro.com.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/316881.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM