Вишиванка – символ нашої країни

16 авг, 14:42

Вишиванки від «2KOLYORY»

Вишиванки давно стали впізнаванним символом нашої країни на міжнародному рівні. І, звичайно ж, найбільше вони розкуповуються в столиці, адже для такого популярного в Україні предмету гардероба як вишиванки Київ є воістину неосяжним риноком.

Але далеко не кожен виробник вишиванок може похвалитися значними обсягами продажів свого товару. А ось продукція вельми популярного бренду «2KOLYORY» ніколи НЕ залежується, недарма вишиванки цього бренду  порівнюють зі своєрідною культурною ДНК українського народу, що дозволяє не втратити в вихорі часів надбання предків.

«2KOLYORY»: історія успіху

Засновники компанії – подружжя Коваленко, Ігор з Оксаною,–  запустили нове виробництво в 2015 р. З тих пір воно швидко розвивалося і сьогодні перетворилося в безсумнівного лідера галузі, добре відомого не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Подружжя постійно знаходяться в творчому пошуку, розробляючи нові візерунки вишивок і уважно відстежуючи останні модні тренди на світовому і вітчизняному ринку одягу.

Про продукцію

На сьогоднішній день в каталозі «2KOLYORY» можна знайти моделі:
• сімейні;
• жіночі;
• чоловічі;
• дитячі;
• на кожен день;
• вихідні та ін .

Звичайно, найбільш популярні вишиванки, що надягають на свята, в яких кожен  одягнувший виглядає особливо гармонійно і красиво. Серед жіночих моделей є не тільки блузи –вишиванки, але і красиві сукні різної довжини, але обов'язково з вишивкою.

Всі вироби «2KOLYORY» пошиті з самого якісного текстилю, який пройшов жорсткий відбір. Для вишивок використовуються яскраво забарвлені стійкими барвниками добірні
нитки.

Сьогодні вишиванки можна знайти в гардеробі представників різних національностей, навіть в найвіддаленіших куточках нашої планети. Неодноразово людей, одягнених в ці красиві і зручні сорочки з вишивкою помічали:

• в Індії;
• на Балканах;
• в країнах Європи;
• в Північній і Латинській Америки.

Багато в чому ця популярність – результат невтомної роботи Ігоря та Оксани Коваленків, авторів унікальних моделей вишиванок, які по'єднують в конкретних виробах багатовікові національні традиції нашої країни і найостанніші тенденції світової моди.

Що ж стосується самих громадян України, то, купуючи модні вишиванки бренду «2KOLYORY», вони не тільки підтримують національного виробника, а й зберігають культурну спадщину багатьох поколінь предків, які передавали протягом багатьох століть для нас цей чудовий одяг.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/311999.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM