Вентиляційне обладнання и тепловентилятори

06 мар, 18:51

Як відомо, неправильний повітрообмін в приміщенні негативно впливає не тільки на здоров'я, настрій, але і на працездатність людини. Тому необхідно подбати про ефективною системою вентиляції, з використанням вентиляційного обладнання. Від його якості залежить не тільки самопочуття людини, але і термін експлуатації будівлі. Так, у разі застосування неякісних агрегатів буде відбуватися скупчування пилу та інших шкідливих речовин, а з-за високого вмісту вологи з'явиться цвіль і грибок.

Радиальные (центробежные) вентиляторыТепер розглянемо, що він собою являє і його класифікацію.

Вентиляційне обладнання – це апарат, який призначений для подачі в приміщення чистого та свіжого повітря, а також видалення забрудненого. Крім того, такі агрегати здатні підтримувати постійну температуру, необхідний рівень вологості, швидкість руху повітряного потоку і значною зменшує концентрацію шкідливих домішок у повітрі.

Як правило, вона включає в себе групу різних приладів, до яких відносять:

• Вентилятор являє собою пристрій, що застосовується для створення і підтримки оптимального повітрообміну в локальній зоні;

• Вентиляційні установки – це агрегати, функція яких полягає у забезпеченні постійного повітрообміну на об'єктах різного призначення. Вони можуть бути: витяжними, припливними, припливно-витяжними або з рекуперацією тепла;

• Тепловентилятори являють собою прилади, призначений для локального обігріву житлових, офісних та промислових приміщень шляхом безперервного проходження повітряного потоку через нагрівальний елемент.

Різновид:

По конструктивним особливостям:

Осьові вентиляториЗа способом виконання:

За експлуатаційними характеристиками:

За типом створюваного тиску:

Наша проектно-монтажна компанія здійснюють продаж обладнання для офісів, житлових і промислових будівель за найвигіднішими цінами. Крім того, ми пропонуємо повний спектр послуг: від проектування інженерних систем будь-якої складності до монтажу, пуско-налагодження та сервісного обслуговування.

Ми гарантуємо: дотримання термінів, якість продукції та виконаних робіт.

Команда фахівців нашої компанії відрізняються високим рівнем професіоналізму, які здійснюють комплексний підхід до вирішення найбільш складних і нестандартних завдань, максимально відповідаючи вимогам клієнтів.

Компанія "Вент-заводи", - вентиляція, проектування, монтаж. https://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/309246.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM