
24 июл, 14:30
.jpeg)
Проект взялися втілювати фермери на Хустщині, у Нижньому Селищі, яке вже стало чи не головним гастрономічним курортом Карпат
Досі на Закарпатті равликів як делікатес тільки збирали, а перша ферма запрацювала цьогоріч, і вона здатна вирощувати до 10 т равликів на рік.
Як розповів Федір Шандор, який побував на фермі, вирощують тут 3 види равликів.
– Можна уже записуватися на екскурсію фермою і дегустацію. Найкраще групами. Равлики дуже смачні, дещо нагадують за смаком смажені гриби, але смак унікальний, тому рекомендую, – прокоментував експерт з туризму Федір Шандор.
Екскурсія фермою коштує 30 гривень з людини. Якщо екскурсія з дегустацією - 100 гривень, і це каже пан Федір дуже дешево. Аналогічна атракція навіть в інших регіонах України, не кажучи вже про закордон, коштує значно дорожче.
dr.ck.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/305649.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM