Свиней не обов’язково лікувати антибіотиками

18 май, 21:33

Міжнародний експерт з питань здоров’я свиней зі Словенії Стане Кошорок завітає на ІХ Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» 2017, який відбудеться 6 червня у ВЦ "АККО Інтернешнл".

Під час свого виступу в рамках секції «Технології» експерт зосередиться на методах лікування свиней, зокрема розповість про таніни, як альтернативу антибіотикам.

Стане Кошорок — фахівець із багатим практичним і теоретичним досвідом. Частий доповідач на міжнародних конференціях та конгресах. Зокрема на його «рахунку» виступи на Міжнародному свинарському конгресі в Генті, Бірмінгемі, Дубліні тощо та Європейському симпозіумі з питань здоров’я свиней у Дубліні та Единбурзі. Має 112 наукових та експертних публікацій щодо профілактики та лікування хвороб свиней.

Показується

Зареєструватися для участі в події можна за посиланням

Довідка: Конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 6 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада і консалтингова компанія DYKUN.

 

agronews.uа

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304626.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM