Відтепер можна переробляти м'ясо здорових тварин із зони карантину АЧС
26 апр, 14:30
В Україні запровадили нові норми профілактики та боротьби з африканською чумою свиней.
Відповідно до нової інструкції з профілактики та боротьби з АЧС, м'ясо здорових, неінфікованих свиней із зони захисту, які підлягають знищенню, можна переробляти.
Крім того, відтепер зменшуються межі зони захисту та спостереження, епізоотичним вогнищем визначається лише частина населеного пункту. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Документ докладно пояснює поняття закритого режиму роботи та по-новому визначає такі поняття як «біологічна безпека», «господарство з високим рівнем біобезпеки», «інфікований об’єкт» тощо.
hromadske.poltava.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304306.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM