«Миронівський хлібопродукт» виділить гранти на розвиток вінницьких сіл

15 апр, 17:26

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» підтримає конкурс мікрогрантів «Село. Кроки до розвитку». Партнером конкурсу виступить Вінницька облдержадміністрація, яка  надаватиме інформаційну та організаційну допомогу. Координатором конкурсу у Вінницькій області буде Олександр Печалін, голова правління спілки підприємців «СТІНА».

Конкурс спрямований на стимулювання соціальної активності у сільських громадах та підтримку кращих бізнес-ініціатив громадян, зокрема, у розвитку соціально-економічного, культурного та туристичного потенціалу краю, повідомили у МХП.

Проект буде реалізований у селах Бершадського, Гайсинського, Тростянецького, Тульчинського та Немирівського районів Вінничини. У ньому можуть взяти участь бізнес-проекти, підготовлені безпосередньо сільськими жителями або некомерційними організаціями.

20 переможців конкурсу отримають від МХП грант (безповоротну фінансову допомогу) на реалізацію проекту на підставі укладених договорів у затвердженому експертною радою розмірі. До складу експертної ради увійдуть представники партнерів проекту. Обсяг фінансування на один проект ‒ 40 тис. грн.

«Кожен із нас керує своїм життям та умовами, в яких знаходиться, ‒ вважає голова правління МХП Юрій Косюк. ‒ Розпочинайте власну справу – ми допоможемо. Почніть наводити лад зі свого паркану, дому, вулиці – ми це також підтримаємо. Головне ‒ брати на себе відповідальність та міняти своє життя на краще». 

Нагадаємо, минулого року подібний проект був реалізований у Черкаській області. В результаті  10 грантерів отримали безповоротну фінансову допомогу.

Протягом 2017 року МХП реалізує конкурс мікрогрантів у двох областях – Черкаській та Вінницькій, поступово розширюючи географію проекту у місцях своєї присутності.

agrotimes.net


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304122.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM