Корейський бізнес зацікавлений в спільних проектах в аграрній сфері в Україн

12 апр, 15:30

Україна та Корея бачить великий потенціал і можливості співпраці для бізнесу в економічній сфері. Про це заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева під час 4-го українсько-корейського бізнес форуму, який відбувся 11 квітня 2017 року, в м. Сеул.

Під час форуму Ольга Трофімцева провела зустріч з Президентом Корейської Асоціації Зовнішньої Торгівлі (KITA) паном Кім Ін-Хо, заступником Міністра закордонних справ РК паном Лі Таехо та президентом Національного Інституту Розвитку РК паном Пак Кван Йонгом.

 

Я запрошую Вас, пане Президент, відвідати Україну наступним часом з корейською бізнес місією, фокусуючись на найбільш цікавих для корейського бізнесу секторах. Ми будемо раді обговорити з вашими компаніями-членами інвестиційні та торговельні можливості в аграрному та переробному секторі України», - підкреслила Ольга Трофімцева.

Вона наголосила на необхідності продовження такого активного бізнес-діалогу, який був започаткований попередніми двосторонніми бізнес форумами, з метою ознайомлення компаній обох країн з конкретними можливостями в торгівлі та спільних проектах.

У рамках економічного форуму, заступник міністра представила актуальний стан аграрного сектору України та пріоритети роботи міністерства, а також запропонувала корейським бізнесменам розглядати аграрний сектор як комплексну та одну з найбільш перспективних сфер економіки для кооперації.

Міжнародні організації розглядають Україну як одну з небагатьох країн, яка буде годувати світ у наступні десятиріччя. Наш «генетичний рівень» продуктивності в сільському господарстві ще далеко не досягнутий - це одна сторона медалі, а ми, як міністерство, зацікавлені в диверсифікації аграрного виробництва та створенні потужностей для переробки, а також у розвитку цікавих напрямків. Таких як: органіка, альтернативна енергетика, IT-технології або на разі – інфраструктура та логістика», - зазначила Трофімцева

Зі свого боку, корейські компанії виявили великий інтерес до спільних проектів у сільському господарстві та готовність до безпосередніх контактів з українським бізнесом.

agropolit.com


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/304068.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM