У США відкриється найбільша роботизована молочна ферма

26 дек, 16:30

Наступного року в Мічигані буде запущена найбільша роботизована молочна ферма в Сполучених Штатах.

DeLaval International, крупний шведський виробник сільгоспобладнання, в тому числі для молочних ферм, запустить 24 роботизовані машини добровільного доїння на фермі TDI Farms LLC у Вестфалії. Ці машини будуть обслуговувати 1500 корів.

За словами менеджера з автоматизованих систем доїння компанії DeLaval Мухеддіна Лаббана, нову систему планують запустити в наступному році.

Ферма належить родині Трірвайлерів. Вони вирішили перейти до роботизованої системи доїння після того, як побачили, що використання цих систем на молочних фермах збільшує довговічність та скорочує показники вибракування корів.

В компанії DeLaval говорять, що такі роботизовані системи є кращими за традиційні системи доїння, оскільки вони мають відкриту конструкцію, яка дозволяє корові бачити все навколо та стояти в зручному положенні без присутності людей, що для тварин може бути стресовою ситуацією. Ці системи також моніторять стан вим’я корови та можуть виявити потенційно небезпечні для життя інфекції молочних залоз.

"Робітники тепер можуть більш ефективно використовувати свій час на завдання, які є важливими для добре організованого процесу доїння. Роботизована система доїння збільшує ефективність та дозволяє виробнику молочної продукції наймати меншу кількість робітників, проте з високим рівнем знань та кваліфікації", -  говорить Мухеддін Лаббан.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/302212.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM