В Україні з'явився новий виробник вівсянки

19 дек, 17:30

ПАТ «Аграрний фонд» розпочав продаж вівсяних пластівців та суміші пластівців в торговельних мережах. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Щойно ми запакували першу партію вівсяних пластівців і суміші пластівців. Цього разу ми продаж розпочинаємо не тільки в Києві, а одразу в усіх містах-мільйонниках, а також Вінниці та Хмельницькому», -  заявив керівник Департаменту малого і середнього бізнесу ПАТ «Аграрний фонд» Юрій Меленчук.

Пластівці ТМ «ПАТ «Аграрний фонд» будуть продаватися в упаковках по 400 і 800 грамів. За словами Юрія Меленчука, перша партія запакована в обсязі 38 тонн, тобто, буде невеликою, оскільки ринок доволі наповнений.

«Зважаючи на попередні відгуки щодо борошна і гречки, можу сказати, що на нас чекають. При виробництві пластівців ми будемо в середньому ціновому сегменті, і будемо тримати баланс ціна-якість», - сказав він.

Нагадаємо, що в грудні 2015 року ПАТ «Аграрний фонд» розпочав продаж борошна в торгівельних мережах під власною ТМ в упаковках по 2 кг.

А в жовтні 2016 року ПАТ «Аграрний фонд» вийшов на роздрібний ринок гречки під власною ТМ. В планах Аграрного фонду - розширення лінійки бакалії і виведення на роздрібний ринок цукру, манки та інших круп під власним брендом.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/302087.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM