06 дек, 19:30
За 10 місяців 2016-го, сукупне виробництво м’яса та м’ясопродуктів в Україні перевищує минулорічні результати на 2,7%. Про це повідомляє Аналітичний відділ Асоціації «Свинарі України».
Як і раніше, приріст забезпечило активніше виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса. «Відставання» обсягів випуску м’ясопродуктів дещо зменшилося, порівняно з першим півріччям поточного року (-9,2% проти −10,3% у першій половині 2015-го). Проте, воно відчутно нівелює позитивний ефект від нарощування виробництва м’яса. Так, +6% до обсягів переробки м’яса, переважно забезпечила заморожена пташатина. Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — плюс 7,7 тис. т кожна (3,8% та 19,3%).
Скорочення виробництва ковбасних виробів дещо вповільнилося. Тож різниця між цьогорічними та минулорічними обсягами у січні-жовтні складає 1,5% проти 3,2% за підсумками першої половини року. Зокрема, поступово відновлюється виробництво сушених, в’ялених та варено-копчених ковбас, а виробництво варених м’ясних виробів припинило падіння.
infoindustria.com.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/301862.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM