Перевантажувальний термінал «Нібулону» поставив новий рекорд

23 окт, 18:30

Перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» в м. Нова Одеса Миколаївської області, будівництво якого ознаменувало початок відродження судноплавства річкою Південний Буг, відвантажив на водний транспорт 150 тис. тонн сільгосппродукції у 2016 році. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Для перевезення такої кількості тонн зерна автомобільним транспортом знадобилося б понад 6,2 тис. вантажівокі.

Але це не єдине досягнення філії «Новоодеська». Так, минулого місяця даний термінал (майже одразу за філією «Козацька, що в Херсонській області) прийняв свій перший мільйон тонн зернових та олійних культур і поповнив таким чином «НІБУЛОНівську» сім’ю підприємств-мільйонерів.

За 5-річну історію свого існування підприємство зарекомендувало себе як надійний та зручний партнер для фермерських господарств не тільки Новоодеського району, а й  багатьох інших сусідніх районів та областей.

Нагадаємо, що перевантажувальний термінал компанії «НІБУЛОН» в Новій Одесі був введений в експлуатацію навесні 2011 року. Цей  об’єкт було зведено за унікальною технологією: на палях (2 630 штук) з підняттям площадки на 2,5 м. На філії «Новоодеська» вперше з усіх подібних підприємств компанії було зведено автомобілерозвантажувач, що здатний приймати  одночасно 3 культури, завдяки чому потужність збільшилась у 1,5 рази. Окрім того, термінал обладнаний найпотужнішими сушарками датської фірми «Cimbria Unigrain» потужністю 100 тонн/годину, більшими за звичайні силосами для вологого зерна (по 250 тонн кожен) та більш потужним порівняно з філіями-попередниками судновим навантажувачем «TELESTACK» з продуктивністю 500 тонн/годину. Довжина причальної споруди біля термінала становить 120 м, таким чином, тут можуть одночасно  пришвартуватися два несамохідних судна «НІБУЛОНівського» флоту.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/301092.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM