На Білоцерківщині відкрили новий завод з виробництва мікродобрив та ЗЗР

08 окт, 15:30

Сьогодні, 7 жовтня 2016 року відбулося відкриття нового заводу з виробництва мікродобрив та засобів захисту рослин компанії «Альфа-Смарт Агро».

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий відкривав новий завод. «Підприємство позиціонує себе у форматі Smart Agro. На заводі є хімічна та агрономічна лабораторії, а також «міні-завод», який дає можливість протестувати виробництво нових препаратів перед запуском основної лінії. Підхід досить ґрунтовний, але і виклики ринку серйозні. Тому чекаємо від Alfa Smart Agro високої планки», - зазначив Тарас Кутовий.

Білоцерківський завод препаративних форм – підприємство зі 100% українськими інвестиціями. Завод складається з трьох основних та кількох допоміжних дільниць. Це, зокрема:

• виробництво водних розчинів гербіцидів, десикантів та мікродобрив;

• виробництво засобів захисту рослин (ЗЗР) у формі концентратів суспензій (4 виробничі лінії, які призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів - фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників);

• виробництво ЗЗР в формі концентратів емульсій (планується в 2017 році).

Потужність заводу – 11,4 тисяч тон продукції на рік.

Кількість співробітників після виходу заводу на повну потужність складе 50 осіб.

Підприємство здатне забезпечити майже 15% потреб українських аграріїв у засобах захисту рослин. Це допоможе знизити залежність від імпорту, адже сьогодні понад 90% засобів захисту рослин, що використовуються в Україні, ввозиться із-за кордону.

agronews.ua


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/300827.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM