
20 авг, 16:30
.jpeg)
Національний інститут продовольства і Технічний університет Данії працюють над створенням програми розвитку галузі виробництва продуктів з верблюжого молока.
Зазначають, що проект розрахований на найближчі 5 років і планується до запуску в 2017 році.
Наразі основні переробні потужності молока верблюдів зосереджені в Дубаї. Компанія Camelicious, що займається виробництвом, експортує продукти в Данію і Великобританію.
Основною перешкодою до поширення переробки верблюжого молока є той факт, що з продукту не можна отримати сир або масло, лише питне молоко.
Крім того, найбільший обсяг отриманого молока верблюдів споживається на місці виробництва в сирому вигляді.
Фахівці з Данії підкреслюють, що запланований до реалізації проект буде спрямований на розвиток безпечного споживання молока. Проект отримав інвестування від Програми розвитку кооперації Данії та Фонду Лаурітса Андерсенса в розмірі 8,5 млн крон.
agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/299956.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM